A fagyasztva szárítás vagy más néven liofilizálás élelmiszerek tartósítására kifejlesztett eljárás, illetve a gyógyszeriparban a tabletták és porampullák előállítására használt módszer. A folyamat során megfagyasztják azt az élelmiszert vagy gyógyszeralapanyagot, melyből a folyadékot szeretnék eltávolítani, majd vákuum segítségével szublimálják annak víz- vagy oldószertartalmát.
Termékkörünkben különböző típusú laboratóriumi liofilizálók elérhetők, melyek 20% kedvezménnyel, már nettó 1 400 000,- Ft ártól rendelhetők, mely tartalmazza a szállítási költséget is.
A szállítás akár 2-4 héten belül megoldható!
A portfóliónkban szereplő liofilizálók legfőbb jellemzői:
Az FD-10 széria liofilizálói:
• jégkondenzer hőmérséklet: -55°C (opcionálisan -80°C-os is elérhető)
• jégkapacitás: 3~4 kg / 24 óra
• elérhető végvákuum: <5 Pa
Az FD-18 széria:
• jégkondenzer hőmérséklet: -60°C (opcionálisan -80°C-os is elérhető)
• jégkapacitás: 6 kg / 24 óra
• elérhető végvákuum: <5 Pa
LAB Standard széria:
• jégkondenzer hőmérséklet: -55°C (opcionálisan -85°C-os is elérhető)
• jégkapacitás: 3 kg / 24 óra
• elérhető végvákuum: <8 Pa
• LCD kijelzővel
• polcfűtéssel
• automatikus leolvasztás-funkcióval
Tekintse meg a készülékeket bemutató katalógust!
További információért, árajánlatkérés esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, Kőrösi Péterrel a korosi.peter@labex.hu e-mail címen vagy a 06-30-970-7427-es telefonszámon!
|